Qui Som

Projectem i dissenyem pensant en l'entorn, les formes
i les necessitats diàries dels nostres clients

"

Som una empresa nascuda en l’any 1994, formada per professionals dedicats al camp de la decoració i especialitzats en l’àmbit dels locals comercials. L’experiència d’Intrade avarca tots els sectors: bars i restaurants, oficines i tot tipus de botigues, incloses les més especialitzades. La nostra experiència esta avalada per diverses obres realitzades.

Montse Olea, Intrade​

Som una empresa formada per professionals dedicats
al camp de la decoració i especialitzats

Són valors fonamentals de Intrade Interiorisme realitzar projectes únics, amb personalitat pròpia, adaptats a les necessitats del client i sempre tenint en compte l’harmonia dels espais i el disseny dels mateixos, tot això cuidat fins a en l’últim detall. Les obres es realitzen clau en mà controlant tot el procés evolutiu del projecte i amb pressupostos tancats per endavant.
 
Els proposo que ens posin a prova oferint-nos valorar els seus projectes. És una dada important a tenir en compte el que part dels nostres nous clients ho van ser per recomanació dels nostres antics clients.
Estem convençuts que treballaran amb nosaltres. 

Montse Olea

Interiorista/Associada

Montse Olea, Sòcia Directora d’Intrade Interiorisme es va diplomar a l’escola d’Arts Aplicades i Oficis Artístics de Barcelona, en l’especialitat de disseny d’interiors, va compaginar aquests estudis amb la carrera d’Arquitecte Tècnic a la Universitat Politècnica de Catalunya. En titular-se va treballar durant 15 anys com a interiorista en una empresa de fabricació de mobiliari comercial. Posteriorment va iniciar el seu propi projecte d’Interiorisme juntament amb altres professionals del sector. Està col·legiada pel Col·legi Oficial de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya i ha realitzat innumerables projectes d’interiorisme en locals comercials.

Contacta amb nosaltres