Política de Privacidad


Destinataris: No es preveuen comunicacions de dades a tercers, tret d’obligació legal.

Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a continuació a l’apartat

 

AVÍS DE PRIVACITAT DETALLADA

Identitat: INTRADE CONSULTING, S.L. – CIF: B60624442

Dir. Postal: C/ Manso, 46-48 5è 4a – 08015 Barcelona (Espanya)

Telèfon: +34 93 441 04 53

Correu electrònic: lopd@intrade.es

 

Amb quina finalitat tractem les vostres dades personals?

A INTRADE CONSULTING, S.L. tractem la informació facilitada a través del formulari de contacte de la web per atendre les sol·licituds d’informació rebudes o poder oferir els serveis que es contractin.

 

Per quant de temps conservarem les vostres dades?
Les dades proporcionades es conservaran mentre no exerceixi el dret de supressió.

 

Quina és la legitimació per al tractament de les vostres dades?
La base legal per al tractament de les vostres dades és el consentiment de l’interessat.
L’oferta prospectiva de productes i serveis està basada en el consentiment que se us demana, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni la prestació del servei sol·licitat.

 

A quins destinaris es comunicaran les vostres dades?
No es preveuen comunicacions de dades a tercers, tret d’obligació legal.

Quins són els vostres drets quan ens facilita les vostres dades?
Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a INTRADE CONSULTING, S.L. estem tractant dades personals que els concerneixin o no.
Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per als que van ser recollits.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, cas en què únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les dades. INTRADE CONSULTING, S.L. deixarà de tractar les dades, tret de motius legítims imperiosos, o per a l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
En virtut del dret a la potabilitat, els interessats tenen dret a obtenir les dades personals que els incumbeixen en un format estructurat dús comú i lectura mecànica ia transmetre-les a un altre responsable.

 

Com es poden exercir els drets?
Mitjançant un escrit, adjuntant fotocòpia del DNI o document identificatiu equivalent, dirigit a INTRADE CONSULTING, S.L., C/ Manso, 46-48 5è 4a, 08015 Barcelona (Espanya).

 

Quines vies de reclamació hi ha?
Si considereu que els vostres drets no s’han atès degudament, teniu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.