Aviso Legal

AVÍS LEGAL

 

DADES IDENTIFICATIVES.

En compliment amb el deure informació recollit a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, es reflecteixen a continuació les dades següents: l’empresa titular de www. intrade.es INTRADE CONSULTING, SL (d’ara endavant INTRADE). INTRADE INTERIORISME és una marca comercial d’aquesta empresa i titular de www.intradei.com. Té domicili a aquests efectes al c/ Manso, 46-48 5è 4a, 08015 Barcelona. Dades registrals: Registre Mercantil de Barcelona, ​​Tom 27343, Secció General, Foli 94, Full 117097, Inscripció 1a. NIF B60624442. Correu electrònic de contacte: info@intrade.es. Telèfon de contacte: 93 441 04 53.

PROTECCIÓ DE DADES. INTRADE compleix les directrius del Reglament General de Protecció de Dades, i la resta de normativa vigent, i vetlla per garantir el correcte ús i tractament de les dades personals de l’usuari. Per això, juntament amb cada formulari de recaptació de dades de caràcter personal, en els serveis que l’usuari pugui sol·licitar a INTRADE, farà saber a l’usuari de l’existència i l’acceptació de les condicions particulars del tractament de les seves dades en cada cas, informant-lo de : (i) el responsable del tractament, (ii) la finalitat del mateix, (iii) la causa legitimadora, (iv) els possibles destinataris de les dades, (v) el procediment per exercir els drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació al tractament i portabilitat, així com, en els casos en què les dades no s’hagin obtingut del mateix interessat, de (v) la procedència i les categories de dades tractades. Així mateix, INTRADE informa que dóna compliment a la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic i us sol·licitarà el vostre consentiment al tractament del vostre correu electrònic amb fins comercials en cada moment.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL. INTRADE és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts a la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors , estructura i disseny, selecció de materials usats, programes dordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat dINTRADE o bé dels seus llicenciants. Tots els drets reservats. En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de propietat intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, a qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització d’INTRADE. L’usuari es compromet a respectar els drets de propietat intel·lectual i industrial titularitat d’INTRADE.

ENLLAÇOS. En el cas que a www.intrade.es oa www.intradei.com es disposessin enllaços o hipervincles cap a altres llocs d’Internet, INTRADE no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas INTRADE assumirà cap responsabilitat pels continguts d’algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè.

LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT. INTRADE no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu, errors o omissions en els continguts, manca de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius als continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

 MODIFICACIONS I ACTUALITZACIONS. INTRADE es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda a la web, de la configuració, disponibilitat i presentació d’aquesta.